Vyhledávání


ZKUŠENOSTI S PRODUKTEM SANDEX

27.10.2010 23:02

Sandex na krbové sklo, digestoře a sklokeramické desky, je vysoce účinný prostředek k čištění připálených pokrmů a tuků ze sporáku, pečících trub, grilů, nerezového a smaltovaného nádobí, varného skla, krbového skla a povrchů sklokeramických desek. Odstranění připálenin, sazí a dehtu dochází neabrazivní chemickou cestou a proto bez možnosti poškrábání čištěného povrchu.


Návod na použití:

Nanést na houbičku a potřít povrch, nechat asi 20 minut.Vyčištěné plochy opláchnout a otřít. Před použitím protřepat. Nepoužívat na hliník a umělé hmoty. Při práci dodržujte bezpečnostních pokynů výrobce, uvedených na etiketě.

Obsah: 250ml

Tento výrobek mohu vřele doporučit, udělal sem malý pokus s dva roky zašlým a totálně zapečeným skleněným pekáčem, až zázrakem se mi ho podařilo po čtyřech nátěrech přípravkem Sandex teměř dokonale vyčistit, bez použití mechanického odstraňování. 

Tento výrobek najdete v eshopu MINALI pro registrované členy pouze za 36 Kč u m-way podobný výrobek strojí cca 270 Kč. Odkaz zde https://eshop.minali.cz/hygiena/cistice-odpadu-a-pripalenin/41-trouby-krby-sklokeramicke-desky-sandex.html#

Foto dokumentace:

2 roky připékaný skleněný pekáč (navíc se mi podařilo připéct do něj i alobal)

Po prvním nátěru

Po druhém nátěru

Po třetím nátěru

Po čtvrtém nátěru

FANTASTICKÉ A GENIÁLNÍ ŽE  ?????

Taky sem ze Sadexem umyl troubu vypadala velmi podobně jako ten pekáček.

FUGUJE SKVĚLE !!!